Kategóriák
Termék részletek


Kívánságlámpás / Égi lámpás fehér ovális alakú

Kívánságlámpás / Égi  lámpás fehér ovális alakú

-25%
Termék ára
1 590 Ft
Akció: 1 190 Ft
Kezdete: 2018.06.15   A készlet erejéig!
Termék kosárba helyezése
Cikkszám
JM_10538
Megosztom
Funkciók
Raktárkészlet
VAN
Rövid leírás a termékről

Fehér színű ovális alakú égi lámpás, vagy más néven kívánság lámpás

Rizspapírból készült hő segítségével kitáguló és a hő hatására, mint egy mini hőlégballon, a levegőbe emelkedik, kb. 1000 méter magasságig. Gyönyörű látvány, nyílt terepen, szélcsendben ajánlott a felengedése, de kifejezetten csak a vásárló felelősségére használható.

A csomagolás tartalmazza a kanócot, amit a ballon aljába kell behelyezni. A kanóc meggyújtását követően pár perc elteltével meleg levegővel tellik meg a lámpás, ami lassan az égbe emelkedik. Fontos! Meg kell győződni róla, hogy a lámpás teljesen feltöltődött meleg levegővel és a felengedése nem veszélyes a környezetére. A kanóc a magasban egy idő után magától elalszik, de azt már nem lehet látni. Esküvőkre, születésnapokra, rendezvényekre kitűnő meglepetés, de főleg éjszakai használatra ajánlott!

Ha a lámpást kikötjük kötéllel, akkor különleges kerti lámpaként is szolgálhat, de égési ideje mindössze 10-15 perc.

A termék tulajdonságai

A lámpás kicsomagolásánál nagyon óvatosan kell eljárni, mert a rizspapír könnyen szakadhat, ha rángatjuk. Cserére ez nem jogosít, a lápákat hibátlan állapootban, eredeti csomagjában postázzuk.

Gyermekektől távol tartandó!

Ha a lámpást kikötjük kötéllel, akkor különleges kerti lámpaként is szolgálhat és ugyanakkor így a termék megfelel a hatályos tűzgyújtási rendeletnek, miszerint nyílt lángot használata csak akkor megengedett, ha az az égés teljes időtartama alatt ellenőrizhető és bármikor megszüntethető!

A kötél nélkül használt égi lámpások okozta kár vagy baleset jog következményeiért a forgalmazó felelősséget nem vállal!

Webáruház készítés